Over de Top van Epen

Ontdek het adembenemende uitzicht en ontspan in Top van Epen

Welkom bij Top van Epen, uw thuis weg van huis in het prachtige Zuid-Limburg! Onze vakantieappartementen zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in een rustige omgeving. Gelegen in het charmante dorpje Epen, bieden onze appartementen een adembenemend uitzicht op de heuvels en het platteland van Limburg.

Onze appartementen zijn volledig uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Elk appartement heeft een eigen keuken, badkamer en woonkamer. Daarnaast bieden we gratis WiFi en parkeergelegenheid voor onze gasten.

Of u nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt ontspannen en genieten van de prachtige natuur, Epen en de omliggende gebieden bieden talloze mogelijkheden. Onze locatie is ook gunstig gelegen voor het verkennen van andere populaire bestemmingen in Zuid-Limburg, zoals Maastricht en Valkenburg.

Bij Top van Epen begrijpen we hoe belangrijk het is om een ​​comfortabele en stressvrije vakantie te hebben. Daarom staan ​​onze vriendelijke medewerkers altijd voor u klaar om te helpen met eventuele vragen of behoeften die u tijdens uw verblijf heeft.

Vakantiewoningen van de Top van Epen

Ontdek onze appartementen